Son dakika haberleri: Gönül Ülkü Özcan vefat etti


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ünlü tiyatro sanatçısı Gönül Ülkü Özcan’ın torunu Tarık Ündüz, Özcan’ın Silivri’deki evinde vefat ettiğini söyledi. Tarık Ündüz, “Bugün ne yazık ki akşam saatlerinde vefat haberini almış bulunuyoruz. Çok acı tabii. Dedemi daha önce kaybetmiştik. Orada buluştular herhalde. Nurlar içinde uyusun. Tabii çok üzüntülüyüz.” ifadelerini kullandı.

Emine Gönül Ülkü Özcan Kimdir?

Emine Gönül Ülkü Özcan (d. 28 Şubat 1931, Kadıköy, İstanbul) Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Gönül Ülkü, küçük yaşta, ailesinin desteğiyle 1947 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları Çocuk Bölümü’ne girdi. 1962’de Gazanfer Özcan’la evlenene kadar Şehir Tiyatrolarında çalışan sanatçı, daha sonra eşiyle birlikte Gönül Ülkü – Gazanfer Özcan Tiyatrosu’nu kurdu. 2002 yılındaki rahatsızlığına kadar kendi tiyatrolarında çalıştı. 2003 yılında yeniden sahnelere dönen sanatçı, az sayıda sinema filminde de rol aldı. Kuruntu Ailesi adlı bir diziyi eşi ve kadrosuyla birlikte 16 yıl oynadılar.

Filmografisi

2015 Yaz’ın Öyküsü (Parla Rolüyle)
2012-2014 Yalan Dünya (Afife rolünde)
2009 Avrupa yakası
1992 Burnumu Keser misiniz?
1986 Kuruntu Ailesi
1970 Vur Patlasın Çal Oynasın
1954 Hürriyet Uğruna Mukaddes Yalan
1954 Satılmış Hayatlar
1952 Sabahsız Geceler

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What's Your Reaction?

İğrenç İğrenç
0
İğrenç
Çok Hoş Çok Hoş
0
Çok Hoş
Zayıf Not Zayıf Not
0
Zayıf Not
Zekice Zekice
0
Zekice
Komik Komik
0
Komik
Harika Harika
0
Harika
İnanılmaz İnanılmaz
0
İnanılmaz
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
Bu da ne Bu da ne
0
Bu da ne
Kızgın Kızgın
0
Kızgın
Korkunç Korkunç
0
Korkunç
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Üzücü Üzücü
0
Üzücü
Utanç Verici Utanç Verici
0
Utanç Verici
Beğenmedim Beğenmedim
0
Beğenmedim
Beğendim Beğendim
0
Beğendim

Comments 0

Düşünceniz ?

Son dakika haberleri: Gönül Ülkü Özcan vefat etti

Giriş Yap

Topluluğumuza Katılın!
Don't have an account?
Kayıt Ol

Şifremi Unuttum

Şifremi Bulmama Yardımcı Ol

Back to
Giriş Yap

Kayıt Ol

My Gaste Topluluğuna Katılın!

Back to
Giriş Yap
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Open List
Ranked List
Meme
Video
Audio
Image